Fokus på sundhed og stress

Aldrig har fokus på sundhed været større. Og med rette. Vi har alle en krævende og stresset hverdag, og skuldrene sidder hos mange helt oppe under ørene. Der er meget,der kan afhjælpe stress, såsom motion, sund mad, meditation, men det kræver en lille indsats fra os. Én ting kan man komme sovende til, nemlig søvnen, som er vigtigt for ens velvære.

En af elementerne for at føle sig udhvilet, når man står op morgenen, er at man har en god hovedpude, som støtter på den rigtige måde.

Silvana Support

Silvana Support er et 20 år gammel specialhovedpudekoncept, udviklet i samarbejde med kiropraktorer og fysioterapeuter. Puden produceres i Holland, og blev introduceret for første gang i Danmark for 4 år siden. Dens udformning sikrer en korrekt liggestilling for nakke og hoved.

Anbefalet af landets kiropraktorer

Derfor anbefales den bl.a. i radioprogrammet "Spørg om sundhed" samt af mange af landets kiropraktorer og fysioterapeuter. Silvana Support minder meget om en almindelig hovedpude, modsat mange specialhovedpuder på markedet. Den kan nemlig krammes og puttes med.

Vælg efter højde og vægt

Vi er som dag og nat - også når vi skal vælge hovedpude. Derfor er der udviklet 6 varianter af Silvana Support puden. Hermed skulle alle kunne finde en pude, der passer. Afgørende for dit valg af puden er: din højde, din vægt, madrashårdhed og fortrukne sovestilling.
Latex og kuglefibre
Puden består af en latex nakkestøtte og øverst 3 kamre fyldt med allergivenligt kuglefibre. Der geniale ved Silvana Support puderne er, at man selv kan så meget kuglefibre i den midterste kammer, så man får netop lige den støtte, man har brug for. Så man kan prøve sig lidt frem, uden at skulle investere i en ny hovedpude.

Kuglefibrene gør puden nem at "ryste stor igen" efter nattens brug. Pudens betræk er øko-bomuld, som har særlige fugtregulerende egenskaber. Behandlet med et naturpræparat mod støvmider. Betrækket har lynlås, så fyldet i puden kan flyttes rundt på og suppleres. Puden kan vaskes og tørretumbles.

Eneforhandler på Fyn

Kiropraktor Charlotte Hyldal er den eneste kiropraktor/behandler på Fyn, som forhandler Silvana Support puderne. Du kan - udover at låne puden med hjem et par dage på prøve - få vejledning om, hvilken pude der dækker lige netop dine behov, så du føler dig udhvilet, når du vågner om morgenen.

www.silvanasupport.com

Top